به دعوت پایگاه های محترم کوثر و حضرت زینب سلام الله علیها همایش پیادهروی بانوان، شهردار بشرویه در جمع بزرگ بانوان در محل پارک بهارستان حضور پیدا کرد.
ایشان ضمن عرض تشکر بابت همراهی، همفکری و تعامل مردم شریف بشرویه علی الخصوص بانوان محترمه با مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر، به سوالات حاضرین پاسخ داد.
مهندس بلالی در ابتدا به تشریح دو پارک بزرگ بهارستان و بانوان اشاره کرد و گفت: امید است با تلاش شبانه روزی مجموعه شهرداری و حمایتهای شورای محترم اسلامی در دهه فجر امسال و دهه فجر سال آینده به بهرهبرداری رسند.
شهردار بشرویه عنوان کرد: پارک بهارستان بزرگترین پارک در استان با مساحت بالغ بر ۱۱۰ هزار متر مربع با امکاناتی از جمله بزرگترین پیست دوچرخه سواری شهرستان به طول ۳ کیلومتر، پیست پیاده روی با طول بالغ بر ۲ کیلومتر، مجموعه بازی کودکان، پیست اسکیت، زمین فوتبال ساحلی، زمین والیبال و بسکتبال، شهربازی کودکان، پیست دوچرخه امن کودکان و همچنین امکانات رفاهی برای خانواده های عزیز شامل نمازخانه، سرویس بهداشتی، آلاچیق، باربی کیو، آبنما با تزئینات روشنایی و همچنین بزرگترین آمفی تئاتر روباز با ظرفیت حدود ۲۰۰۰ نفر و سایر امکانات رفاهی، تفریحی شهری طراحی و احداث شده است که مورد استفاده شهروندان گرامی و مسافرین محترم در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
در ادامه حضار به اتفاق شهردار و اعضای محترم شورای اسلامی شهر از محل در دست اقدام احداث پارک بانوان بازدید نمودند.
مهندس بلالی در خصوص این پروژه گفت: پارک بانوان بشرویه در زمینی به مساحت بالغ بر ۴۰ هزار مترمربع بعد از پارک بهارستان دومین پارک بزرگ بشرویه بوده که به جهت رفاه و آسایش و بهره مندی بانوان محترمه از کلیه امکانات رفاهی و تفریحی شامل پیست دوچرخه سواری، زمین اسکیت، زمین ورزشهای همگانی، نمازخانه، سرویس بهداشتی، زمین والیبال، آلاچیق ، آبنما، ست لوازم ورزشی ، زمین بازی کودکان، اتاق مادر و کودک و سایر موارد مورد نیاز برخوردار است که انشالله با تلاش و پیگیری مداوم در دهه فجر سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
روابط عمومی شهرداری بشرویه